Om Peter Blenner

Jeg har 3 passioner. Natur, mennesker og kunsthåndværk. De to første er synlige i mit karriereforløb, hvor jeg altid har lagt vægt på at følge hjertet.

I dag nyder jeg erfaringens ro, og høster frugterne af mange års personlig og faglig udvikling. Og jeg har fundet nogle ubetalelige genveje, som jeg gerne vil dele med dig. Du behøver ikke at opfinde det hele selv.

 

Mine passioner for natur og mennesker har givet mig to slags uddannelser.

En maskulin og en feminin.

En teknisk og en humanistisk.

En handlingsorienteret og en procesorienteret.

 

På den maskuline og handlingsorienterede side har jeg arbejdet som skovarbejder og skovfoged. Det var her min karriere startede allerede som 18 årig, hvor jeg lige fra gymnasiet, startede i Toft Skov, under Lindenborg gods i Østhimmerland.

Efter Toft Skov gik turen videre til skovfogeduddannelsen på Skovskolen i Nødebo. De optog kun 21 studerende om året. Jeg var heldig og blev den ene af dem. 

Jeg blev færdig på skovskolen i 1989, og fik kort efter arbejde, som skovfoged, ved Sønderjyllands amt, som 23 årig.

 

Jeg elskede at arbejde med skov og natur, og var hos amtet i 5 år. Men så begyndte jeg at få udlængsel. Jeg holdt fri et år, og startede så, som 30 årig, på socialrådgiver uddannelsen i Odense i 1996. 

Som socialrådgiver har jeg været 1½ år i Kriminalforsorgen, og 5 år ved Glamsbjerg kommune på Vestfyn.

Jeg fik så igen udlængsel, og gik i gang med en coachuddannelse. Siden januar 2006 har jeg arbejdet med terapi og coaching som selvstændig.

 

At være selvstændig, er en af de største udfordringer jeg nogensinde har mødt. Meget lærerigt på alle måder.. både forretningsmæssigt, eksistentielt og menneskeligt. Det var meget sværere at være selvstændig end jeg troede.

Men jeg lærte det, og har skrevet en bog om det. Autentisk Business hedder den. Den er stadigvæk i handlen, og findes også på biblioteker.

Jeg har flere uddannelser. Jeg er bl.a. også uddannet som projektleder og som voksenunderviser. Dertil kommer uddannelser i Organisation på HD-O, og persontypetester i DISC. 

På hjemmefronten har jeg 2 voksne sønner på 19 og 22 år. Jeg lever sammen med Tine, spiller old boys fodbold, og løber ture i skoven.

Læs mere >>> her, hvis du vil have løst dit problem selvom det er uløseligt.

Jeg elsker

 at være i naturen. Det åbner hjertet, og giver mig en følelse af indre ro og samhørighed

Billeder fra det liv jeg elsker....

Blogindlæg

Sådan finder du ro selvom du er særlig sensitiv.

Derfor skal du heale dit sårede indre barn.

Sandheden om stress.

Sandheden om parforholdet.

Gå til bloggen for at læse flere populære indlæg.

Sider

Velkommen

Blog

Ydelser

Om

Kontakt

www.metaforcoaching.dk

Metaforcoaching

V/. Peter Blenner

Hjortholmvej 7

5620 Glamsbjerg

Facebook

Bogudgivelse: Autentisk Business

Metaforcoaching Peter Blenner brænde

Brænde til hyggetimer foran brændeovnen